Design Elämäntapa Koriste

Tekemistä Münchenissä vierailusi aikana

München on yksi vilkkaimmista kaupungeista Saksassa. Alppien juurella sijaitsevassa Münchenissä on kulttuurikohteita, taidemuseoita ja hienoja ruokapaikkoja. Jos etsit vierailukohteita ja tekemistä Saksassa, niin tässä on joitain niistä:

– Isar-joen Duetches-museo on jännittävä paikka, josta löydät edistyneitä teknisiä innovaatioita ajoneuvojen, dynamojen ja muiden uraauurtavien keksintöjen muodossa. Paikka pitää sinut myös kiireisenä, koska heillä on eniten käsityksiä näyttelyistä, joihin voit osallistua.

– Vieraile Englishcher Gartenissa, upeassa kaupunkipuistossa, jossa voit piknikillä ja nähtävyyksillä. Tässä puistossa on perustettu 1700-luvulla kiinalainen pagodi ja upeat hoidetut nurmikot.

– Jos shoppailu on enemmän kuin sinun juttusi, mene Kaufingerstrasselle, josta löydät laajan valikoiman muotia, suklaata, kelloja, erityyppisiä yrttiöljyjä – Lue lisää täältä. Tämä on paras paikka Münchenissä käydä matkamuistomyymälöissä ja ostaa tämä pienikokoinen Saksan lippu ystäville kotona.

– Jos sinulla on jonkin verran seisokkeja, mene Neuhauseniin ja Nymphenburgiin. Voit hankkia itsellesi suuren lasillisen olutta ja aitoa saksalaista makkaraa samalla kun rentoutut ystävien kanssa. Tämä on yksi hiljaisimmista ja rentouttavimmista alueista Münchenissä. Neuhausen on itse asiassa biergarten, ja täällä on muutama yökerho.

– BMW-museo, jossa satoja tuhansia ihmisiä käy joka vuosi, BMW: n nelisylinterinen torni- ja kulhomuotoinen museo on ehdottomasti aikasi arvoinen. Museo korostaa yrityksen koko historiaa heidän vaatimattomasta alusta moottoripyörän valmistajana nykypäivän toimintaansa.

Vastaa