Design Elämäntapa Koriste Muoti Pukeutuminen Trendit

Oikeiden kävelykenkien ostaminen

Jotta saat kaiken irti kävellesi, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota kenkiin. Muista, että jalkojesi mukavuus ja joustavuus määräävät, kuinka kauan voit kestää juoksemisessa ja kävelyssä; siksi on varmistettava, että valitset parhaat kengät. Jos rakastat kävelyä, on asioita, joita et voi unohtaa ostaessasi kävelykenkiäsi, jos haluat saada parhaat kävelykengät.

Aloita tuntemalla jalkasi, koko unohtamatta leveyttä. Jalat eivät ole samat, ja tämä tarkoittaa, että kenkä, joka sopii ystävälle, ei ehkä toimi sinulle. Tunne koko ja sen vaatimukset ennen kuin edes osu kauppoihin etsimään täydellistä paria.

Valitse kenkä, jolla on tukeva matala kantapää. Muista, että paksut korkokengät tai ne, jotka hohtoivat, voivat hidastaa sinua, koska jalat lopulta lyövät alas vierimisen sijaan.

Harkitse kenkää, jolla on lovi Achilles-jänteen ympärillä. Tämä on tärkeä ominaisuus kävelykengässä, koska se vähentää stressiä tämän alueen ympärillä. Kenkä, jossa on nilkan kaulus, tekee myös loistavan valinnan, koska nilkkasi pysyvät hyvin pehmustettuina ja kaulus varmistaa myös sinulle sopivan istuvuuden.

Tarkista pohja ja testaa sen joustavuus. Kävelijänä ansaitset pohjan, joka taipuu helposti, etenkin jalkapallon ympärillä mukavuuden vuoksi kävellessäsi.

Hyvä kävelykenkä on oltava kevyt ja hengittävä.

Ennen kengän ostamista tarkista sisäpohja, koska se tukee ja pehmittää kaaria ja jalkaa kävelemällä. On parasta, että tyytyt pariin kävelykenkiin, joissa on irrotettavat pohjalliset, jotta voit nauttia niiden pesusta ja kuivattamisesta kävelemisen aikana.

Muista aina katsoa kengän pituutta ja leveyttä, jotta et pääse sellaiseen, joka aiheuttaa sinulle tuskallisia kovettumia ja rakkuloita. Varmista, että varpaissasi on tarpeeksi tilaa, mutta että kenkä ei ole liian suuri.

Vastaa