Design Elämäntapa Koriste Muoti

Oikeiden harjoittelujalkineiden valinnan merkitys

Treenikengät on suunniteltu lenkkeilyyn, kävelyyn, aerobiciin ja jopa potkunyrkkeilyyn. Ne ovat yleensä kevyempiä kuin muut urheilukengät, koska tämäntyyppiset harjoitukset ovat vähäisiä.

Kenkien pohjassa on tukeva kantapää, kun taas kenkien sisätilat on valmistettu pehmeistä ja hikeä absorboivista materiaaleista. Muita ominaisuuksia, joita hyvien kuntokenkien tulisi tarjota, ovat hyvä kestävyys, joustavuus ja vaimennus. Kun teet vähärasvaisia ​​harjoituksia, tarvitset kenkiä, jotka pystyvät paitsi tukemaan kantapääsi ja nilkkojasi toistuvien liikkeiden aikana, myös riittävän joustavat, jotta voit tehdä kyykkyjä aiheuttamatta jalkojen tai nilkkojen kipua. Koska useimmat kuntosalin rutiinit aloitetaan yleensä kardioharjoitteluilla, kuten juoksumattoilla, monet ihmiset ajattelevat tarvitsevansa juoksukenkäparin.

Kun ostat harjoittelukenkiä, sinun tulee valita oikean kokoiset kengät. Niiden tulisi sopia jalkoihisi täydellisesti; ei liian tiukka eikä liian iso. Kenkien koot eivät ole aina samat, ja jokaisella tuotemerkillä on omat mitoitusohjeet.

Vastaa