Design Elämäntapa Koriste

Hitaasti kuivuva akryylimaali

Yksi akryylien tärkeimmistä ominaisuuksista on, että ne kuivuvat todella nopeasti. Monet taiteilijat mieluummin käyttävät akryyliä vesivärien ja öljyjen päällä, koska nopea kuivumisaika tarkoittaa, että he saavat maalauksensa nopeasti. Hitaasti kuivuvalla akryylimaalilla, joka tunnetaan myös nimellä avoin akryylimaali, saat kaikki akryylin edut ja enemmän aikaa työskennellä maalin kanssa.

Hitaasti kuivuvien akryylien kuivuminen voi kestää päivästä jopa viikkoon tai pidempään riippuen esimerkiksi huoneen lämpötilasta ja maalin paksuudesta. Sinun ei tarvitse kiirehtiä tekemään kaikkea ennen maalin kuivumista; sen sijaan sinulla on varaa rentoutua tietäen, että sinulla on enemmän aikaa työskennellä maalauksesi parissa. Hitaasti kuivuvilla akryylilevyillä voit myös tehdä paljon enemmän värien sekoittamista, mitä sinulla ei ole paljon mahdollisuutta tehdä nopeasti kuivuvien maalien kanssa. Hitaasti kuivuvat akryylit ovat erinomaisia ​​niille, jotka rakastavat akryylin joustavuutta, mutta eivät pidä kiirehdinnästä.

Vastaa