Design Elämäntapa Koriste Muoti

Nestemäinen Akryylimaali

Nestemäinen akryylimaali on paljon ohuempi kuin tavallinen akryylimaali ja sopii yksityiskohtaisempiin ja monimutkaisempiin maalauksiin. Voit käyttää erilaisia väliaineita tavallisten akryylien ohentamiseen, mutta kun teet tämän, maali menettää pigmenttinsä, joten värit eivät tule yhtä hyvin esiin.

Nestemäiset akryylit säilyttävät saman pigmenttipitoisuuden kuin tavalliset akryylit, joten voit työskennellä paljon ohuemmalla maalilla tarvitsematta huolehtia tuotettavista väreistä. Nestemäisillä akryylilla voit käyttää paljon öljy- ja akvarellitekniikoita paljon helpommin kuin jos käyttäisit tavallisia akryyliä.

Tämän tyyppinen akryylimaali on hyvä myös lasitteille ja pesuaineille. Nestemäiset akryylit sopivat erinomaisesti taiteilijoille, jotka välittävät työnsä yksityiskohdista.

Lisätietoja nestemäisestä akryylimaalista on osoitteessa https://www.thesprucecrafts.com/how-to-make-your-own-fluid-acrylics-2577376

Vastaa